Easy English Grammar Exercises-Complete the Sentences 4

Try to answer without looking at the answers!

Write the sentences and complete them by choosing the best option below:

 

1. Do you mind if I have a . . . a) washing? b) watch TV? c) show? d) shower?

2. My mother lives in . . . a) a field. b) Newcastle. c) wherever. d) road.

3. Do you like crossword . . . a) please? b) puzzles? c) game? d) written?

4. What’s your sister’s . . . a) neighbour? b) friends? c) name? d) aged?

5. We live in a semi-detached . . a) bank. b) garden. c) estate. d) house.

6. The only one who knows is . . a) Harry Miller. b) cat. c) the computer. d) everybody.

7. We aren’t going to make . . . a) us. b) it. c) in. d) if.

8. They are just good . . . a) of you. b) sense. c) friends. d) advice.

9. My car won’t . . . a) drive. b) start. c) gone. d) broken.

10. We are saving up to get . . . a) buying. b) shopping. c) married. d) expensive.

11. This film is really . . . a) good. b) greater. c) open. d) enjoyed.

12. Can I borrow your . . . a) elbow? b) ruler? c) waiter? d) time?

13. That’s the last . . . a) one. b) isn’t it? c) times. d) gone.

14. School is the best time of . . a) his life. b) their lives. c) your life. d) Owen’s life.

15. My leg . . . a) ends. b) goes. c) hurts. d) changes.

16. This problem is . . . a) often. b) grey. c) early. d) serious.

17. When shall I come . . . a) with? b) round? c) under? d) go on?

18. The policeman told me to . . a) calm down. b) accident. c) cried. d) replied.

19. Jemma stole my . . . a) achieves. b) age. c) make up. d) disliked.

20. The concert starts at . . . a) one. b) thirteen. c) time. d) in the evening.

Answers:

1. d) 2. b) 3. b) 4. c) 5. d) 6. a) 7. b) 8. c) 9. b) 10. c) 11. a) 12. b) 13. a) 14. c) 15. c) 16. d) 17. b) 18. a) 19. c) 20. a)

For more exercises like this, please visit my Facebook page at:

Click here: Facebook Easy English Grammar Exercises…

 

 

flag-636016_1280 (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s